Dincolo de mesaj, sta emotia.

Poate multi o sa spuneti: “dar, a mai postat [poza] asta”. Altii, poate nu ati reusit sa vedeti aceasta postare facuta aseara aici si pe pagina de Instagram a blogului, datorita algoritmului Facebook.
Asa se intampla cam cu orice postare, a oricarei pagini pe care o urmariti, oricat de bine intentionata ar fi ea sau cel putin asa speram cu totii atunci cand dam “Like” unei pagini.

#Rezist este in primul rand despre romani, despre Romania si despre schimbarile ei in spiritul civic care a asteptat cumintel, mai bine de 25 de ani, sa ni-l asumam cu mandrie. Daca ar fi stiut ca o Ordonanta de Urgenta incorecta si abuziv construita era tot ce aveam nevoie, cu siguranta ca bietul spirit civic ar fi gasit o solutie alaturi de prietenii sai “corect” sau “drept civil” sa ne urneasca mai rapid in aceasta directie.
Chiar si asa, cu siguranta ca a venit in cel mai potrivit moment, al unei Romanii potrivite pentru schimbare.

 

Nu, nu vine usor schimbarea cum se pare ca nici visele nu se indeplinesc doar “visand” la ele.
Stim cu totii ce necesita. Ce nu prea stim, sau nu ni se evidentiaza atat de tare de catre societate, este si drumul lung si anevoios pana la indeplinerea viselor (personale sau in cazul Romaniei, la nivel de democratie).

Si totusi, atunci cand sperantele par sa ne lase, cand ploile reci si alunecoase se transforma in zapezi carora e greu sa le tii piept, cand carti care ne preaslavesc creativitatea par sa nu ne multumeasca pe toti (pentru ca “bani facuti din creativitatea oamenilor”, pentru ca “prea devreme”, pentru ca “vor mai urma episoade ale acestei democratii pe care se pare ca in sfarsit ne-o dorim cu adevarat”), cand sperantele aleg sa ne lase pentru toate aceste motive si inca cate altele, intotdeauna va fi cineva acolo care va intelege efortul, va sustine binele, sau cum am citit acum foarte mult timp si se aplica in prezentul fiecarei zile:”[cineva] te va ridica de jos, te va sterge de praf si te va face sa stralucesti din nou”.

In cazul meu, sustinerea vine de la fiecare dintre voi -mai noi sau mai vechi oameni care aleg sa urmareasca “I am me” – sau, ca in acest caz, bloggeri de succes precum ” Blogu lu’ Otrava ” care imi pune zambetul pe buze dar mai ales in suflet, pentru ca in multitudinea de content postat, a ales sa ma incurajeze si pe mine chiar si cu un simplu “Like”.

Mandra, tare mandra si coplesita pana la modestie, va multumeste tuturor sumisa care scrie, sper macar din cand in cand, lucruri relevante pentru voi.

 

Picture Source: Cariereonline.ro

/Iamme

You don’t wanna miss my latest stories so, check out the blog’s page on Facebook: I am me and iamme.net_wordpress on Instagram. Who knows? Maybe my next story is about, YOU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s