Povestea femeii care este mai frumoasa decat crede.

Un singur lucru este suprem durerii: iubirea. Dar pana ajungi sa o simti fata de o alta persoana, fie ea fata de mama, sora, sau iubit, trebuie sa o simti fata de tine.

Iar femeile, adevaratele femei cum imi place mie sa le numesc pe acele femei discrete insa admirate de toti cei care nu pot ajunge la ele, ei bine aceste femei ajung sa se iubeasca ultimele. Sa se admire ultimele. Sa se incurajeze ultimele. Sa isi ridice ultimele privirea in fata celor cu care poarta chiar si o simpla conversatie.

Campaniile celor de la #DOVE vor ramane timeless tocmai pentru asta:

Iubesc femeile care nu se iubesc pentru fragilitatea lor, desi atat de tare mi-as dori sa se iubeasca si ele insele pentru puterea pe care o emana prin simpla lor prezenta.

O femeie care este mai frumoasa decat ea insasi crede, nu iti va scoate un cuvant. Si totusi o vei iubi pentru povestea pe care o spune.

Nu te va face sa o admiri neaparat pentru ca este imbracata in ton cu moda, ci pentru ca ea scrie moda atunci cand ti se va arata in goliciunea ei.

Poate nu va avea simtul ridicolului si nu intotdeauna iti va canta sub clar de luna dragostea ei. Dar fi sigur, ca oricand vei avea nevoie, te va ridica de jos, te va sterge de praf, si te va face sa stralucesti din nou, si pentru ea.

La multi ani TIE, celei care esti mai frumoasa decat crezi!

/Iamme.net

You don’t wanna miss my latest stories so, check out the blog’s page on Facebook: I am me and iamme.net24 on Instagram. Who knows? Maybe my next story is about, YOU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s